tirsdag 7. april 2009

Nye prosjekter..igjen...

Jeg strikker og strikker på fisketeppet... det ser jo aldri ut til å ta slutt. Er litt lei etterhvert... Også gleder jeg meg ikke akkurat til å hekle kant rundt etterpå... ja,ja det nærmer seg noe iallefall. Har bare 34 fisker igjen:-) Det betyr at jeg har strikket 116 stk.. og det er j ganske mange da:-)

Har også falt for fristelsen å begynne på noe nytt..he,he.. sånn er det jo... Har begynt på et trekant skjal i baby alakka - tror det het laca skjal. Kommer nok til å ta litt tid. Men det skal iallefall være ferdig til høsten.

Så har jeg begynt på drakt til 2-åringen til 17.Mai.. Og det blir litt av en jobb.. nærmer seg jo med stormskritt. Har valgt en fra Sandnes garn. strikket den samme i fjor også. Var veldig fornøyd da, men den var for liten i år. Skal legge inn bilde av den imorgen. Kjekt å ha to til neste år, så kan kanskje babyen bruke den minste:-)

1 kommentar:

Janes hobbykrok sa...

Blir spennende å se fisketeppet du holder på med! Jeg har også noen UFOer...,jeg klarer ikke å la være.... Liker litt forskjellig. Håper formen er bra og lykke til med fødsel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...