onsdag 17. juni 2009

Har vel ikke vært så veldig flink å oppdatere bloggen jeg da.. men strikke, det gjør jeg altså.. er vel heller det at jeg er alt for treig med å ta bilder av det jeg lager..

Her er festdrakten jeg strikket til 2 åringen til 17 Mai:-) Veldig fornøyd med at jeg klarte å bli ferdig i år også!! Denne gangen strikket jeg forkle i bomull. Tror det var lurt med tanke på vask.. Det jeg strikket i ull i fjor hadde gulnet endel.

Dette er en jakke - også til 2-åringen. Strikket i baby alpakka:-) Ble ganske fornøyd med den også! Oppskrift fra garn studio.
Ellers har jeg strikket masse til babyen..men ikke fått tatt bilder enda. Får se om jeg får gjort det i morgen. Hvis det ikke blir fødsel i natt da.. bare 2 dager til termin. Må si jeg gruer meg litt.. men gleder meg selvfølgelig masse til alt er overstått:-)

2 kommentarer:

Janes hobbykrok sa...

Veldig fin jakke du har strikket som ligger klar. Forstår at du gruer deg, men håper du får en positiv opplevelse.Husk at det er mange som tenker på deg! Snart er det overstått.. Ha en fin fødsel!

Janes hobbykrok sa...

Har sendt en rose til deg fra min blogg! Ha en fin dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...