søndag 31. januar 2010

Sokker...sokker og sokker..

Jeg hadde en aldri så liten oppryddning i strikke kurven (en av de) her om dagen.. Jeg fant hele fire(!!) enslige sokker som søker en makker. Tror ganske sikkert vi kan si at jeg lider av sokk nummer to syndromet. Forresten ser dette ut til å også i mange tilfeller gjelde arm nummer to... 
I allefall synes jeg jeg måtte gjøre noe med sokkesyndromet mitt.. og startet derfor på et nytt par (nei det ble for kjedelig å begynne på makkeren til en av de eksisterende sokkene) I iveren etter å strikke sokker meldte jeg meg til og med på sokkealong på hobbyboden.. strikk 52 par på et år..
Her er det strålende ressultatet par 1, 2 og 3 til alongen. Alle i størrelse ca 3 år.. For man trenger jo ikke å begynne med sokker til mannen.. eller hva? Nå holder jeg på med et par skikkelige raggsokker til meg selv! Har aldri i livet strikket sokker til meg selv før. Så det skal bli litt deilig å få de ferdig:-)

Oppskriften står på labbetussgarnet fra europris
Par nr. 1 i nøstebarngarn, nr 2 i ukjent ull garn fra lageret, nr 3 labetussgarn.

Har også strikket en pixielue etter oppskrift her! Den virker kjempegod i formen (halsen unne jeg kanskje strikket noe lengre). Garnet jeg valgte var alt for stivt, så jeg kommer nok til å strikke en ny.

3 kommentarer:

Snuppesnella sa...

Kjekke sokker du har strikket. Likte luen veldig godt !

Trude sa...

Så fin lue da! ;o)

Irene sa...

Så mye fint du strikker! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...