mandag 2. mai 2011

En utfordring til meg selv..

Disse to festdraktene strikket jeg til eldstemann da hun var 1 og 2 år. Nå er hun fire, men den største kunne kanskje passe enda..? Og den minste tenkte jeg gikk fint til 2 åringen..? Men neida... tok de frem forrige søndag, og måtte bare innse at enten måtte jeg finne en annen 17 mai kjole til eldstemann, eller så måtte jeg hive meg over strikkepinnene....  Stolt strikkemamma som jeg er, valgte jeg det siste. Siden vi skal i konfirmasjon 14 mai, er det deadline.. Det ga meg litt under tre uker. Det svarte skjørtet er evighetsarbeid. Svart er vanskelig å se, og det er 340 masker 7 rett og en vrang.. i 52 cm..

 Det er bare å jobbe knallhardt og se på det som en jobb, men to barn og jobb fra 8 - 16 gir ikke den store strikketiden. En uke etter startet arbeid er det blitt 30 cm.... så nå er bare resten igjen...
Merketrådene er dagsarbeidet. Jeg setter tråd for hvor langt jeg har strikket hver dag, så ser jeg iallefall at det går fremover :-) Og jeg gleder meg til 17 mai! For det er stor stas når de endelig kan få på "bunadene". Mest stas er det for meg! Så håper jeg at jeg klarer å strikke den akkuratt så stor at den holder til neste år også!
Hva tror dere? Klarer jeg å bli ferdig?

5 kommentarer:

Marieki sa...

oioi, for en innsats! Stå på! Dette klarer du ja:D
Også blir jo resultatet sååå nydelig da! Lykke til:D

sipusa sa...

Wow!! Du er råtøff! Men klart du kan!!! *heier på*

Tove sa...

Flotte festdrakter - krysser alt for at du når deadline!

Made by Molla sa...

Jeg er imponert og tror du klarer det! Lykke til!

Bente sa...

Dette går fint! Du har kommet langt allerede, jo. Jeg heier på deg! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...