søndag 13. januar 2013

Fiddleheads

Litt avbrekk i all barnestrikken kan være greit. Her er votter til mammaen min. Fiddlehead mittens. Kjekt mønster der du kan velge mange ulike fargeløsninger. Ulike farger gir ulikt uttrykk. Spennende. Slik jeg forstår det betyr fiddlehead en liten bregne, slik som på bilde her. Og jeg ser jo at mønsteret kan ligne på det.


Jeg forsøkte først å strikke vottene i 2 tråds nøstebarnull på pinne nummer 3. Det ble helt feil... første utgave av fiddlehead passet til femåringen. Så ble hun glad hun også, og votter trenger hun jo alltid.

Forsøk nummer 2: nytt garn måtte kjøpes inn - Mitu fra rauma denne gangen. 50 % ull og 50 % alpakka, kjekt nytt bekjentskap. På pinne nummer 4 passet vottene fint til en gjennomsnittlig damehånd.

Ellers har vottene for inni. Denne utgaven har for i alpakka-restegarn. Deilig og mykt:-) Men jeg glemte å ta bilde av det.

Masse restegarn ble det også. Helt sikkert nok til et par til meg og. Må se om jeg gidder.. slikt mønster krever konsentrasjon og egner seg dårlig som tv-strikk, så to par er gjerne nok.
8 kommentarer:

Monstermønster sa...

Nydelige votter! Og så luksus med for inni, dobbelt så varmt!

LindaE sa...

Rett og slett vakre vottar i nydelege fargar:-)!

Guro sa...

Kjempefine votter! Den oppskrifta må jeg se litt nærmere på:-)

Grete sa...

Kjempeflotte votter:)

Erica sa...

Veldig lekre, heldig mottaker!

Ina sa...

Flotte votter, dekorativt med fargerikt mønster! Jeg strikka to par mønstervotter rundt juletider, og kjenner også at jeg er kurert for "konsentrasjons-strikk" for en tid framover ;)

Fuglemamma sa...

Disse var flotte, og matcher fint med bloggnavnet også. Har lest litt nedover på siden her og det var mye fint å se. Likte spesielt godt åme-genseren og de fine røde Marius-tunikaene!

StrikkePia sa...

Flotte votter du har strikket!! :-)

Og så kjekt å finne bloggen din igjen. Husker den fra langt tilbake, men har ikke lest den på lenge. Før jeg fant den i blogglisten til en blogger jeg følger. Og da måtte jeg inn å se med en gang!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...