torsdag 7. februar 2013

Åmetunika


Mellomste begynner å bli stor. 3,5 år er hun - en liten tøffing med sterke egne meninger. Orange er yndlingsfargen hennes. Forfriskende synes jeg.. det finnes nok av de som bare vil ha rosa. Og endelig har jeg strikket noe til henne i orange.. eller rødorange kanskje.. paprika heter fargen. Men den er orange nok til at hun var fornøyd med fargen.

Det er rullegenser uten rull jeg har strikket nå igjen.... (må være noe med meg og rullegensere..) denne gangen har jeg strikket den som kjole / tunika. En liten åme i heklede rundinger til pynt ble det også.
.


Og se.. vi har fått et nytt familiemedlem... en ekte nøste-elsker.... hun må jo også få være med på bilde..


6 kommentarer:

Guro sa...

Så herlig - både tunikaen og jenta:-) Den paprikafargen er bare så fin! Og med en søt åme på var det jo bare en knallkul og unik tunika:-) Takk for inspirasjon!

StrikkePia sa...

Så flott. Både åmetunika og begge modellene. :-)

Unknown sa...

Knallfin tunika og så morsom pynt :-)
Modellen er utrolig søt, hun også!

Ina sa...

Veldig søt tunika, likte kjempegodt paprikafargen og den heklede åmen!

En flott kveld til deg :)

Marianne sa...

Hei på deg, Hanne! Jeg liker bloggen din veldig godt!! Jeg kommer skikkelig i godt humør av å se på alle de flotte plaggene og fargene og på bildene av små skjønningene :-) Og så er bildene så kunstferdig arrangert - det der med gi-bort trekkningen for eksempel!! Kjempebra!! Hilsen Marianne i Sveits :-)

Beate sa...

Fin genser og stilig med åmen på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...