mandag 18. mars 2013

Barselgave og barnerom


Rullegenser sa du... igjen.. Fort og greit, også i barselgave. Størrelse 1 år denne gangen. Vesten med bølgemønster er en stor favoritt hos meg, jeg har strikket den flere ganger og kommer nok til å strikke den igjen. Litt synd er det at den bare går opp til størrelse 4 år. Jeg ønsker meg en til snart 6- åringen også. Men det går vel kanskje greit å tilpasse det. Kjedelig bilde... tatt i full fart før avlevering av gaven.

Rullegenseren er fremdeles fra nøstebarnboken, mens vest med bølgemønster finner du i dette heftet fra Sandnesgarn.

Også må jeg nesten vise frem rommet til eldstejenten. Ikke strikking kanskje...men hobby er det jo. Hun skal begynne på skolen til høsten, og da trenger hun jo en pult. Siden rommet er så lite har vi bygget seng med pult under. Og malt løvenes konge tema.. etter ønske fra eldstejenten. Kjempegøy!! Og jeg er veldig fornøyd med løsningen med sengen. For tiden har mellomstejenten rigget seg til med madrass under pulten også... hennes rom er nemlig også under oppgradering! Jeg syns det er utrolig gøy å få lov å male... men det stjeler jo all strikketid.... så hvis det blir en stund til neste strikke innlegg... så er det nok fordi jeg er i dyp konsentrasjon med malerpensel...
7 kommentarer:

wigdis sa...

For et flott barnerom dette blir og helt utrolig nydelige malerier.

wigdis sa...

Jeg ble så imponert over tegningene dine at jeg helt glemte å kommentere strikkinga di. Flotte saker det også og enig med deg i at den vesten med bølgemønster er veldig fin.

Sjarmstrikk sa...

Fantastisk barnerom!Ramlet tilfeldigvis over bloggen din, men her skal jeg tilbake :-)

Ina sa...

Eventyrlig herlig barnerom! Tipper det er råpopulært hos jentene ;)
Nydelig strikk også.

Ha en flott uke :)

Anna sa...

ELSKER barnerommet!! =D
Å likte havskumvesten veldig godt! =)

Erica sa...

Så vanvittig flott rom!

Siren sa...

Knallfine plagg, og ekstra kjekt med de som er kjappe og strikke som genseren fra Nøstebarnboka. Rommet var også skikkelig flott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...