torsdag 26. september 2013

Livstegn

Nei dette er ikke noe særlig spennende innlegg... Mer et livstegn kanskje. Det er jo sånn at foreldrepermisjonen tar slutt engang, og hverdagen blir helt annerledes. Jeg har begynt i ny jobb full tid, minsten i barnehagen og eldstejenten på skolen. Mye nytt som skal samkjøres og veldig travle dager. For sikkerhetsskyld skal jeg snart ha eksamen igjen... så kveldene er bare lesing. Det blir helt utrolig liten strikketid. MEN jeg lover å komme sterkere tilbake når ting har roet seg litt!!

Forresten har jeg fått strikket en fanajakke til meg selv nesten ferdig. Den ble sydd og klippet på midten og til ermene... bare synd at det ene forstykket ble dobbelt så bredt som det andre....BLÆ... også når noe endelig var nesten ferdig. TIPS: Mål først, sy og klipp etterpå:-) 

3 kommentarer:

Ina sa...

Blir sikkert mere strikketid senere :) Alt til sin tid -og noe må jo bare vike i en travel hverdag!
Ergelig med jakka da..!

God helg og lykke til med eksamen ;)

Beate sa...

å nei så kjedelig!

Janes hobbykrok sa...

Så godt å høre fra deg, stå på med lesing til eksamen! Håndarbeidet kan du jo bare kose deg med når du blir klar for det og tiden strekker ti. Skal forresten ta en eksamen på 15 stp. jeg også om litt - så om det er litt trøst er vi i samme bås. Flott kofte forresten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...