tirsdag 31. desember 2013

Helårsjakke og babystrømper


Da er julen vel overstått og bare nyttårsaften gjenstår. Det blir gøy det og da, og jentene gleder seg stort til morgendagen.

Det har blitt smått med innlegg her i det siste, men strikkepinnene har ikke hatt ferie av den grunn. Det er rart med det... jeg er så vant til å strikke, at hvis jeg sitter meg i sofaen uten strikketøy, så blir jeg helt stresset... Men sånn er det vel gjerne flere som har det?

Det ble strikket en del julegaver i år også. Blant annet Marius genser til min bror og diverse andre småting. Selvfølgelig ferdig i siste liten og dermed ingen bilde tatt...

I Romjulen var vi på besøk til min tante, og der hadde min fetter med sin førstefødte. Nydelig liten gutt på under to uker. Barselgave påkrevd! Denne gangen ble det helårsjakke og babystrømper strikket etter nøstebarnboken i totråds merinoull fra samme plassen. Størrelsen er sånn ca 6 mnd. Håper det blir brukt:-)   6 kommentarer:

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Så fin jakka å strømpa. :)

Ina sa...

Så flott jakke!
Jeg planlegger å strikke noen gode ullplagg til gutten min som blir barnehagegutt i løpet av året, spørs om det må bli en slik en ;)

Grete sa...

Flott jakke og baby strømper. Flink du :)

Hanne sa...

Å, sånne nydelige småplagg!
Ønsker deg et riktig godt 2014.
Pludrehanneklem

Siddis back home sa...

Herlig jakke du har strikket der! Ha et flott nytt år og Happy Knitting!

Guro sa...

Så fine deilige Nøstebarnplagg:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...