tirsdag 7. juli 2015

Sydilla

Ja da var det lenge siden siste innlegg.. det går opp og ned med bloggingen, men det mangler ikke på kreative prosjekter. I vår har jeg tørket støv av symaskinen og sydd masse sommerkjoler til jentene. Jeg har også sydd kjoler til meg selv - en av dem brukte jeg til og med i bryllup! Så selv om dette i utgangspunktet er en strikkeblogg, vil jeg nok fremover også blogge litt om søm.

Først ut er denne buksedrakten til minstejenten. Veldig kjekk og lett og sy, men man må faktisk tre hele jenten gjennom halsåpningen når man tar den på... veldig upraktisk ved bleieskift... så neste gang blir det knapper på innsiden av beina..


Veldig gøy å bli ferdig med et prosjekt eller to på en kveld... syprosjekter går definitivt raskere enn strikkingen. Ulempen er at symaskinen vanskelig kan tas med i sofakroken.. der er strikketøyet suverent!

Ellers er mønster og stoff fra stoff og stil.

4 kommentarer:

Birgitte sa...

Så søt drakt! Her har det også blitt en del sytid i det siste. Positivt at det går raskt å få ferdig et produkt :)

reSIRIkulert sa...

Hærlig buksedrakt, med bedårende innhold ;)

LisaM sa...

Ååå så søt♡ Ja både jenta og buksedrakten;) Så flink du er!:)

Anonym sa...

اذا كنت من الشباب الراغبيين في بداء مشروعهم الاستثماري الخاص والحصول علي الحرية المالية فيمكنم الاستثمار في ماكينات تعبئة سوائل نصف اوتوماتيك المقدمة من شركة ماسترتك لماكينات التعبئة والتغليف حيث انه تقوم الماكينة بتعبئة مختلف انواع السوائل مثل الالبان والعصائر والصابون السائل.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...