tirsdag 23. februar 2010

Aaarg!! .. og en genser kun til hjemmebruk

Denne genseren har vært på pinnene lenge.. den var iferd med å bli en evig ufo, da jeg tok mot til meg, hentet frem pinner og oppskrift og startet der jeg stoppet en gang i november..  Alt gikk fint helt til jeg kom til halsfellingen...Øhh... er det meningen at det skal være 20 masker på den ene siden og 5 på den andre... Nei Hanne..det er meningen at det skal være likt på begge sider.. Nei!! Jeg rekker IKKE opp noe som helst!! Da får den heller forbli ufo til evig tid....

Jeg rakk ikke opp noe heller, men strikket tappert ferdig og lukket øynene for feilen.. Genseren er til storesøster.. og med det tempoet hun holder er det sikkert ingen som rekker å se at knappestolpen er 3 cm for langt til høyre.


Blomstene ble til etter at jeg konkluderte med at dette er en hjemmegenser..da kunne jeg jo likegreit slå meg litt løs.. storesøster på snart 3 syntes blomstene er veldig fine, og det er jo tross alt det viktigste siden det er hun som skal gå med den. Og med disse nydelige tulipanene på stuebordet.. måtte jeg jo bare bli inspirert til å slå meg løs med farger:-)


Genseren er forøvrig tiltenkt å mache lillesøsters helårsjakke som hun allerede har vokst ifra..

Oppskrift: bestefarstrøye fra nøstebarnboka - veldig grei oppskrift som jeg sikkert kommer til å bruke flere ganger (skal da huske å telle masker før jeg feller til knappestolpe)
Garn: 2 tråds merino fra nøstebarn
Pinner: 3 - neste gang tar jeg 2,5 - for det ble i løseste laget

12 kommentarer:

Rigmor sa...

den ble jo fin da!!

Monstermønster sa...

nydelige farger! Og kul applikasjon på, det blir litt ekstra av å sy noe på.

Det er jo in med asymmetriske knappestolper, kanskje du komer unna med den?

Unknown sa...

Jeg kunne nesten ikke se feilen for jeg ble så opptatt av de fine blomstene :-)
Du lager utrolig mye fint

Tess sa...

Genseren er jo kjempefin jo! Alt er lov, så hvorfor ikke en skjev knappestolpe! Søte blomster har den også!
Du lager utrolig mye fint!

sol sa...

Genseren ble skikkelig søt. Tror ikke noen kommer til å stusse på knappestolpen, annet enn å tenke at det var fint med en som er litt annerledes. (Og kanskje er det lurt å ha den på siden, så den ikke kommer midt under jakkeglidelåsen?)

Pillen sa...

Kjempefin genser! Den kan ikke bare brukes hjemme - den må vises frem! Ingen som ser det (jeg ser det ikke selv om du påpeker det)

Ina sa...

Så flotte plagg du strikker! Du har helt rett, det gjør ikke noe at knappestolpen ble skjev, hvis man ikke vet bedre så vil man tro at det er meningen det skal være sånn :) Også nydelig tunika i innlegget under!

Hege sa...

Så flott genser! Og så ufattelig kjedelig og ikke ha riktig maskeantall når man kommer til slutten. Ergerlig. Men genseren ble superfin for det ;)

Elin sa...

Kjempefin genser! Den må da ikke brukes bare hjemme. Det er neppe noen som kommer til å skjønne at knappestolpen skal være midt på. Nydelig tunika og bukse under her også. Ha en superduper helg!

Fru Keilegavlen sa...

Den vart jo kjempefin!! Det er neppe nokon som kjem til å forstå at den skulle vore midt på! Nydeleg sett i innlegget under. Ønskjer deg ei flott helg.

wigdis sa...

Så mye flott barnetøy du lager. Her var det mye inspirasjon. Jeg har et barnebarn på 2 og det er av og til litt vanskelig å finne på ting å strikke til henne.
Genseren din ble kjempefin og om noe er skjevt eller ikke på riktig plass, så er det jo egentlig bare du som ser det. Vi andre tror at det skal være slik.
Jeg setter meg opp sonm følger av bloggen din. Spennende å se hva du lager fremover.
Ha en god helg.

Hanne sa...

Synes genseren ble fin jeg, herlige farger og stilig mønster :D en får aldri nok av hjemme gensere vettu, og dessuten tviler jeg på at noen legger spesielt merke til det når det er på :) Ønsker deg ei fin helg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...