onsdag 17. februar 2010

Tunika og ribbbukse på pinnene

Strikketøy, en varm kopp te, og dagen foran seg.. kan man få det bedre? Yngestedatteren har blitt hele 8 mnd.. og synes det er helt greit at jeg strikker mens hun utforsker stuen og øver seg på å reise seg opp:-) Det er no likevel best hvis jeg sitter på gulvet med henne slik at hun får tak i meg hvis hun pluttselig skulle få behov for trøst, kos eller pupp..

I mangel på noe ferdig å vise frem, er strikketøyet ribb bukse og tunika til minstejenten. Det er nemelig "bare" 6 mnd til hun skal begynne i barnehagen... Og da må man jo ha strikkeklær i alle mulige varianter. Først ut er bukse med tilhørende tunika. Tror muligens det skal bli machende kragejakke fra nøstebarn til også... tenke,tenke...får se hva garnet rekker til. Forøvrig er det utrolig greit med striper. Av en eller annen merkelig grunn føles det som om det går fortere fremmover når det er striper som strikkes.

4 kommentarer:

Rigmor sa...

så gøy når de virkelig begynner og utforske, men allikevel trenger mammaen til kos og trøst :)
Ser ut til å bli fine kler, og det er greit og være tidlig ute, slik at du ikkje sitter med alt siste uken og ni strikker, for 6 mnd går så fort!!
Ha en flott onsdag!

gURo sa...

Artig når ungan begynne å ta seg fram:)
Strikketøyet så kjempe spennanes ut:)

Maria sa...

For en koselig blogg du har. Kommer til å følge med fremover her ja. Koselig med så mye baby/barnestrikk.
Du skal få oppdatering på sitteunderlaget.Det funker jo sikkert ikke når folk sier det, men det er så typisk meg at jeg vil prøve å motbevise det. Thi,hi...

Cloudberry sa...

Strikketøy og te er en flott kombinasjon!
Og fargene du strikker med er lekre sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...