mandag 26. juli 2010

Utenomstrikk..

Jeg er midt i min tredje nøstebarndress.. riktignok skal jeg begynne på arm nummer to... men...det er lett å la seg friste til litt utenomstrikk.. Ikke et vondt ord om nøstebarndressen..den er husets mest brukte strikkeplagg.. men dress nummer tre.. (på tre år riktignok) den er pittelitt kjedelig å strikke.. Så en svipptur innom raverly og vips - jeg forelsket meg i denne. (raverly link). Og vips så var den på pinnene.. og når jeg likevel var i gang med utenomstrikk ble det likegodt en vest også.. Denne har jeg hatt lyst å strikke lenge:-)


Luen ble egentlig strikket til lillesøster, men eldstemann var kjapt ute og gjorde krav på den! Gøy, for hun vil helst ikke ha det jeg strikker - iallefall ikke om sommeren! Kan være det har noe med å gjøre at den er i 100% cashmir? Utrolig myk og deilig! Kjøpt på pinnsvin design:-) Vesten med bladmønster ble også ganske bra - strikket i sandnes alpakka.

15 kommentarer:

mimouna sa...

Kjekt med litt innimellomstrikk. :o)

Luen her var kjempefin, og garnet hørtes deilig ut. Jente med god smak! Søt vest også.

Synnøve sa...

Den vesten eeeer så fiin! Måtte døgnet ha flere timer... sukk.. :)

Marianne sa...

Så mye fint du lager!
Fant det på hobbyboden, takk for titten. Jeg kommer sikkert igjen!

Inger-Janne sa...

Artig lue og nyyydelig vest, hmmm kannskje jeg må strikke noe sånt til mitt lille barnebarn. Har forresten lagt meg til som følger da jeg synes du har så mye fint i bloggen! Ha en fin dag:)

wigdis sa...

Så flott den lua var. Det mønsteret må jeg nok se nærmere på. Nydelig vest også.
Ha en fin dag.

StrikkePia sa...

Så flotte ting du har laget. Søt lue og vesten er nydelig. :-)

Allis i Eventyrland sa...

Så fin lue, helskjønn! :D

Janes hobbykrok sa...

Hærlig, utenomstrikk er morro! Knall fin lue.

Ina sa...

Nydelig vest og tøff lue! Så flotte ting du lager :)

StrikkePia sa...

Jeg er så frekk å spørre om fargenr på vesten? Falt pladask for den, men da jeg var på garnbutikken min i dag fant jeg ikke noe som lignet. De hadde et nøste igjen av en farge som kunne ligne, men den hadde de som sagt bare et eks av og jeg måtte ha minst 3. :-)

Elins Strikkeri sa...

Så masse fint du har her på bloggen din, fallt for lua eg kan godt hende eg lager ei slikviss eg får tid:))

LivM sa...

Morsom lue og fin vest du har strikket!

Hanne sa...

Tusen takk for koselige kommentarer:-) StrikkePia.. bare kjekt når noen spørr..men jeg vet ikke om jeg kan svare deg.. Har ikke tatt vare på banderolen til garnet. Men når jeg var inne på sandnes garn sine hjemmesider, så kan jeg ikke skjønne annet enn at det må være nr 4600... Håper du ser svaret her da:-)

StrikkePia sa...

Oki. Da skal jeg se etter den. Den fargen jeg landet på var jo gått ut og den hadde de bare et nøste av. Skal notere nr og se om jeg får tak i det. Tusen Takk. :-)

MayM sa...

Nydelig vest og flott lue :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...