lørdag 30. april 2011

(Enda en) Jakke til minstejenten:-)

 Da har minstejenten fått seg nok en jakke. (For hun har jo nesten ingen strikkede jakker fra før..?!?) Denne var ment for eldstejenten og er derfor strikket i størrelse 4 år. Den passer derimot mye bedre til 2-åringen. Syns den ble en skikkelig gla-jakke:-)
Fargerikt mønster.. Men egentlig ganske dumt  kjøpe garn i 4 forskjellige farger, også strikke et par runder med hver... Sånt blir det mye restegarn av... Tror snart det er på tide med et restegarn-prosjekt i sisu.. tror jeg har iallefall 15 nøster.. stort sett i forskjellige farger selvsagt...
Og action-bilde.... det er ikke alltid like lett å få tatt
Lille venn, bare ta på deg jakken pittelitt... jeg skal bare ta bilde.. Næææææææi... Hyyyyllll.......UUuuuuuuhhhhuuu... hun rullet seg i gresset... eneste som fikk henne til å reise seg var: Greit, kom her til mamma, så skal vi ta den av igjen... også måtte jeg knipse mens hun kom løpende.. Og ja..bilde viser nå iallefall jakken.

Fakta... Sandnes garn, sisu, pinne 2,5 og 3, uendelig arbeid med flettet kant nede, faktisk flere uker som innimellomstrikk. Ellers skal det være to lommer, men det var jo fint med en også sant..? Knapper hadde jeg glemt å kjøpe, så de er fra lageret. Fant ut at det passet fint at de var i forskjellige farger... ellers hadde jeg ikke hatt nok.

4 kommentarer:

siwi sa...

Fin den ble, friske farger! Flott effekt med fletter, tar litt tid, men det er verdt det!

Grete sa...

Flott jakke til ei jente i glade farger. Ja slikt blir det mye restegarn av. Mange små fletter er det masse jobb på. Sisu er et fint garn til barnestrikk :-)

Elins Strikkeri sa...

Kjempefin jakke!! Har sett litt på det mønsteret eg og... Ha ei god veke:))

Siri sa...

Kjempe flott jakke!! Kjenner meg litt igjen her, har forsøkt meg på tvansprøving på Bøllefrøkna med variert resultat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...