søndag 28. oktober 2012

Daisyer

I sommer slo jeg til og bestilte garn fra Pickles! Har lenge hatt lyst å strikke høstvesten deres, og da de samme daisyene ble brukt i en tunika, måtte jeg bare slå til. Tunikaen ble strikket i full fart. Eldstejenten var lykkelig over at jeg strikket noe til henne igjen, og det var jo god motivasjon for meg.

Da tunikaen var ferdig, viste det seg at jeg hadde masse garn igjen. Så ble det nok en tunika. Denne gangen en pitteliten til minstejenten. Så mye garn var det i pakken (som egentlig bare skulle holde til en tunika) at jeg nesten, men bare nesten, kunne strikket en til mellomste også.

Det ble ingen tunika til mellomste. Men eldste og minstejenten er iallefall godt fornøyd med sine. Så får heller mellomste få neste gang.

Men et eller annet er det med meg og halser. De blir alltid i minste laget! Tror jeg feller av alt for stramt. Får skjerpe meg litt der neste gang. Skal mye til for at jeg skal ta opp igjen noe som er ferdig, men eldstejenten sin var så stram i halsen at jeg sydde og klippet (!?) en liten splitt bak... Bedre det enn at den aldri blir brukt...

Facts: Oppskrift og garn fra Pickles, Picles extra fine merino og pinne nr 3,5.

Og to (!!) blogginnlegg på en dag... ser ut som om jeg plutselig har blitt inspirert til å blogge igjen.

1 kommentar:

LisaM sa...

Fine tunikaer og supersøte tøfler!

Du lager mye fint, og har inspirert meg iallefall!

Jeg kommer garantert igjen☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...