søndag 11. november 2012

Dåp


Da var dåpen vel overstått. Det var en fin dag, men veldig godt å være ferdig med det også. Både voksne og barn så ut til å kose seg og det ble både lapskaus, kake og kaffe.

Jeg hadde bestilt flott kake med bilde av dåpsbarnet på. Mellomste hadde sneket seg ut på kjøkkenet tidlig i morges og spist opp nesten hele bildet.. Så når jeg skulle finne frem kaken.. ble det stor forskrekkelse... Jeg banner ikke jeg altså.. men da var det nesten jeg begynte. Mellomste var veldig lei seg, og det var jeg og. Men,men.. vi reparerte det vi kunne og serverte den som den var. Det var mer enn nok av kaker så alle ble  vel forsynt. Så har vi en god historie til konfirmasjonen til mellomste...

Kjolen dåpsbarnet brukte var en vi alle i familien har brukt. Men når det ble for lenge å ha på dåpskjolen, hadde vi en strikkekjole i reserve. Kjolen strikket jeg da jeg gikk gravid med eldstejenten. Veldig kjekt å kunne gå på loftet og hente frem. Det er en fordel med å ha tre jenter. Oppskrift og garn husker jeg ikke.

2 kommentarer:

Grete sa...

Nydelig strikke kjole til jenta. Det ble en bra barndåp selv om bilde var spist av kaka.

Anonym sa...

Your style is unique compared to other people I've read stuff from. Many thanks for doing this.
Free Background Check or [url=http://www.freebackgroundcheck.info ] Free Background Check[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...